U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Engelenpraat 

 

 De pagina's met 'Engelenpraat' hebben meestal de vorm van een gesprek. Je zou het ook een monoloog kunnen noemen, omdat het zich allemaal in mij heeft afgespeeld. Maar het is méér. Mijn hoofd is erbij betrokken, maar ook mijn verbeelding, intuïtie, hart en ziel. Dat is allemaal nodig om me af te stemmen op een ander – hoger/dieper – niveau waar de verbinding gemaakt kan worden met het Licht. Hogerhand. Ik benoem het zelf als gesprekken met mijn Gidsen. De ervaring is, dat deze gesprekken vooral stimuleren tot persoonlijke groei. Na jaren van schrijven is er een behoorlijk grote hoeveelheid tekst, waar ik voor deze pagina's een selectie uit heb gemaakt op onderwerp. We beginnen dus met de 'a' van angst. Je hoeft natuurlijk niet bij 'a' te beginnen. Een overzicht zie je hieronder. Kom later nog eens terug als het gelezene je aanspreekt, ik ben nog volop bezig met nieuwe onderwerpen toevoegen.

 

Ik ben blij dat je mee gaat lezen. Het rechte schrift ben ik zelf, bij het schuinschrift ga ik in de luisterhouding en laat ik de geïnspireerde woorden bij me opkomen. Hopelijk herken je jezelf erin, of stimuleert het je om zelf te gaan schrijven. Waarom? Omdat meer contact met onze ziel, met Hogerhand, meer liefde, vreugde en heling zal brengen. Aan onszelf, aan de wereld. Geestelijke en emotionele groei. Daar willen engelen en onze gidsen ons altijd en met eindeloos geduld bij helpen. Als je zelf gaat oefenen, houd het dan een poosje vol (ik deed er minstens 2 maanden over, voor het een beetje begon te lukken, telkens een kwartier per dag) en begin altijd met de 'zeven stappen' die ik beschreef op de pagina 'voorbereiding contact'   (Het is trouwens wel aan te raden om die 'contact'-pagina's eerst te lezen, voor je gaat oefenen, je kan mij ook altijd mailen als je vragen hebt of ervaringen wilt delen).

 

Een overzicht van de pagina's ENGELENPRAAT tot nu toe:

1  over angst, anima&animus, blokkades en bemoediging

2  over contact (zie ook Engelen-contact NU)

3  over Christusbewustzijn, depressie, discipline en 'dood geboren'

4  over 'duistere machten', eenzaamheid en eigenwaarde

5  over gebed, genieten, hiernamaals en hoger zelf

6  over een huilbabyinnerlijk kindinnerlijke rustconflictsituatie

7  over Jezus

8  over Kerk

9  over Levensdoel, licht

10 over  Liefde

11 over macht/machteloosheid, moeten, negativiteit

12 over ongelukkig zijn en ontwikkeling

 

 

Kinderbijbel, Maria en GabriëlKinderbijbel, Maria en Gabriël