U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ontmoet je beschermengel:

wat kan contact hinderen/tegenhouden?

Boodschap voor jou:

HCHC

'Ja, het IS moeilijk om altijd bewust met ons in contact te blijven. Dat  heeft te maken met de richting van je gedachten en je gevoelens. Die zijn meestal negatief, niet liefdevol, ontevreden. Als het dan toch lukt, voel je juist in contact met ons nog eens extra wat er in het dagelijks leven ontbreekt. Daarom ga je het maar liever helemaal uit de weg. Dat kunnen we goed begrijpen. Maar op die manier kunnen we je ook niet helpen.

Het is ook moeilijk voor je om de liefde en het contact te voelen, omdat je er meestal te snel voorbij schiet. Je loopt zo hard! Het is op deze aarde niet eenvoudig om liefde en positieve emoties te voelen. Voor niemand. Het kost inspanning. Toch zit het wel in je! Dat weet je natuurlijk ook wel. Maar er is ook heel veel kapot gemaakt. Dan wordt het extra lastig. Want dan moet er eerst iets anders gebeuren… dan moet je lief worden voor jezelf. Je eigen pijn serieus nemen. Niet er in zwelgen, zo bedoelen we het niet, maar ook niet net doen alsof er niets aan de hand is. Dan zet je een muur om je emoties, en voel je helemaal niets meer, geen kou en geen warmte, niets. Dat doet ons ook verdriet. Alsof je als 'kind van het licht' in een koude, donkere kelder bent gaan zitten. Laten wij je meenemen, die kelder uit… het gaat om de eerste stap – liefde en zorg opbrengen voor jezelf, als deel van het grote geheel, als deel van God. Jij bent net zo belangrijk als ieder ander, net zo belangrijk als je kinderen, als je familie, er is geen onderscheid.

 

Als je het gevoel krijgt dat er een andere geest van een lagere orde dan van het licht binnen dreigt te komen, laat dan onmiddellijk weten dat jij voor het Licht kiest, en vraag dan of Jezus bij de poort wil blijven staan, om die te bewaken. Dan hoef je echt helemaal nergens bang voor te zijn. Als het goed en ontspannen voelt, dan IS het ook goed. Vertrouw daarin helemaal op jezelf. En op Ons natuurlijk.

Er bestaat wel degelijk ook een geestenwereld die duister is – daar wil je uiteraard geen contact mee.  Laat je daar niet door weerhouden om hier überhaupt mee te beginnen. Weet dan dat je, al is het maar bij een schaduw van twijfel, altijd een beroep mag doen op de hoogste macht, op Jezus Christus. Vraag hem erbij aanwezig te zijn. Vraag bij twijfel ook elke andere gids die zich bij jou aandient om de macht van Jezus Christus voluit te erkennen. Wordt dat geweigerd, dan kan je deze 'gids' bevelen, in de naam van Jezus Christus, om weg te gaan en nooit meer terug te komen. Voor het Licht moet elke duisternis wijken.

Maar laat zo'n ervaring je er vooral niet van weerhouden om toch weer een beroep op ons te doen om met je mee te gaan. Wij zijn namelijk niet bang. Lekker gemakkelijk hè, voor ons, om dat te zeggen. Maar we weten dat het ook voor jou uiteindelijk allemaal goed afloopt. Dat je een kind van God bent. Dat er van je gehouden wordt, dat je een kind van het licht bent. Jou kan uiteindelijk niets gebeuren, je bent één van ons. Maar ondertussen beseffen we ook dat er op aarde van alles kan gebeuren, en dat angst vaak op dat niveau terecht is. Maar onbestemde angsten, en angsten die te maken hebben met je verleden, daar kan je wel wat aan doen. Als je ons om hulp vraagt, zullen we zeker manieren vinden om je te helpen.'