U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ontmoet je beschermengel:

Wat mag je verwachten?

 

Engelen werken meestal in het verborgene. Grote kans, dat áls je iets van hun invloed merkt, je dat ‘toeval’ genoemd hebt. Of je zegt ‘ik had een engeltje op mijn schouder’… Of ‘er viel me ineens iets in’… Als je de gedachte kan toelaten, dat er één of meer engelen nauw bij jouw leven betrokken zijn, dan zal je daar ook vaker tekenen van zien. Meer bewust contact maken gaat weer een stap verder. Het is mogelijk, en kent heel veel verschillende vormen. Laat die vorm dus open, ga het niet van tevoren invullen. Dan zit je misschien eindeloos te wachten op een stem, misschien wel met bijpassende donderslag, zoals in de film – en merk je niets van de energie die ineens door je lijf stroomt, of de gedachte die zich in je hoofd vormt, beelden of kleuren die je ziet, of een herhalend kriebeltje bij je oog, of… mogelijkheden te over. Daarna kan het contact zich verder verdiepen, dat hangt af van jouw inspanning, en wat je ermee wil bereiken. Engelen gaan zich niet uitsloven om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen, of je twijfels weg te nemen (lukt toch niet). Ze staan wel altijd klaar om samen te gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling, of helpen je meer licht te verspreiden. Je leeft nu eenmaal hier, op aarde, hier ligt jouw taak.  

   

 (Boodschap voor jou:)  

HCHC

Van jouw engel mag je alles verwachten! Onzin natuurlijk, maar we willen je zo graag ALLES geven. En weten dat het niet altijd kan. Maar wat we wel kunnen, is met jou samenwerken en je helpen als je daarom vraagt. Je denkt zo vaak dat je alles alleen moet doen – dat is niet zo. Wij zijn er! We gaan er vanuit dat je zelf, ieder moment dat je dat wilt, contact met ons hebt. Twijfel daar niet aan, dat is jammer van onze moeite. Wij willen niets liever dan dat je gelukkig bent. Daarbij concentreren we ons niet op materiële zaken, al helpen we je zo nu en dan zelfs daarmee, gewoon omdat we van je houden. Maar het gaat ons om de dingen die er echt toe doen, de eeuwige waarden, zoals liefde en geestelijke groei. Daarin zal je nooit tevergeefs om hulp vragen, al kan die hulp wel weer op een heel andere manier komen dan jij verwacht –  laat dat maar aan ons over.’

 

Link naar vlg.blz. ; 'Hoe voorbereiden op contact' >