U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ontmoet je beschermengel:

Wat zeggen zij over zichzelf?

(Boodschap voor jou:)

HCHC‘Het maakt ons gelukkig om jouw gidsen te zijn. Ik wil de hand in je rug zijn, om je te beschermen, om je zo nu en dan overeind te houden, en om je soms heel voorzichtig een klein duwtje te geven. Ik ben de veilige rots, op mij kan je bouwen.

 

AnnunciatioAnnunciatio

Ik ben wat jij niet bent, namelijk ongebonden. En tegelijk verbonden met alles. Ik ben vrij, omdat ik de keuze voor de liefde gemaakt heb. Ik kan je niet goed uitleggen hoe dat is, deze vorm van vrijheid-in-liefde. Ik ben ook met jou verbonden, jij bent deel van mij, zoals jouw voet een deel van jouw lichaam is, is jouw geest een deel van mijn geest. Ik gun je een meer open verbinding, waarbij de voet toegang krijgt tot alle andere delen van het lichaam, maar dan in de vorm van energie, geest, ook wel van kennis, maar dat blijft ook voor een deel verborgen, vanwege de beperkte menselijke hersens. Want de waarheid is, dat je ons in je aardse vorm nooit echt zal kennen. Velen spelen het spel gewoon mee, verzinnen een fraaie naam, of verwijzen naar een bekende figuur. Dan is iedereen gerust gesteld, maar eigenlijk weet je nog steeds nauwelijks iets… Maak je er maar niet al te druk om. Stel, ik leefde ergens als mens op aarde, en je deed alle mogelijke moeite om álles over me te weten te komen - zou dat opwegen tegen één echte ontmoeting? Dát is waar we op uit zijn. We willen jullie ontmoeten, ik wil jóu ontmoeten, je laten weten en voelen dat je nooit alleen bent’.

 

Naar vlg.blz.; 'Wat mag je verwachten?' >