U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geloofsgesprek...

 

Engel bij Maria (kinderbijbel)Engel bij Maria (kinderbijbel)Misschien heb je mijn boek gelezen (nu gratis te downloaden!) en zou je graag nog eens doorpraten over jouw persoonlijke geloofsvragen. Misschien heb je nare herinneringen aan kerk en geloof, maar laat het je toch niet los, en zou een gesprek je goed doen. Er zijn talrijke redenen te bedenken waarom je eens uitgebreid zou willen praten met iemand die er veel van af weet, en zelf een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt van een 'zwaar' gereformeerd geloof naar een lichte, vrije omgang met God + Helpers. Ik hoef je nergens van te overtuigen of toe te bekeren, gelukkig, maar vind het altijd fijn om iemand te helpen zijn/haar eigen weg te vinden. Als dominee heb ik daar de theologische bagage en bijbelkennis voor in huis. 

We kunnen samen mailen (zie onderaan), skypen, of een afspraak maken in Dordrecht. Wat jij wilt! (Een eerste afspraak is altijd gratis)