U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

www.rinirikkert.nl

Kapel-AvezaathKapel-AvezaathKENNISMAKING...

 

Zo rond mijn dertigste (1980) begon ik met een studie theologie aan de universiteit van Utrecht en werkte als predikant in een verpleeghuis en twee PKN-kerken: Avezaath en Alblasserdam. Daar tussendoor volgde ik een therapeutische opleiding bij Riet Okken, 'Lichtpuntwerk', werd het boek 'Contact met God' geschreven en ging ik uitgebreid in de leer bij het Nederlandse medium Pamela Kribbe en de Amerikaanse Jacquelyne Ellis, die zichzelf omschrijft als 'a professional intuitive, mentor and teacher, who serves as a liaison between the physical and non-physical worlds'. Haar lessen bracht ik in praktijk door jarenlang 'engelenworkshops' en ''-meditaties' te organiseren, en zowel privé als met anderen concrete vormen van samenwerking te zoeken met engelen en gidsen van Hogerhand. Zo kwam mijn ontwikkeling van verstand, geloof, gevoel en intuïtie bij elkaar en groeit nog steeds verder. Al die ervaring deel ik graag met anderen, via de mail of in een persoonlijk gesprek. Momenteel ben ik bezig met een nieuwe ronde spirituele- en psychologische verdieping met als hulpmiddel de channelings/lezingen van het medium Eva Pierrakos 'Padwerk'. De eerste paar lezingen vind je in een vrije vertaling van mijn hand ook terug op deze website.  

 

Lees ook het boek 'Contact met God'   

bedoeld om een brug te slaan tussen 

moderne spiritualiteit en kerk, 

maar ook als wegwijzer voor een meer 

diepgaand persoonlijk contact met Hogerhand.  

Te bestellen voor € 12,50  of GRATIS te downloaden!

 

Wil je contact? Mail me dan. Voor een persoonlijke afspraak ben je welkom in Dordrecht, in het centrum, ongeveer 10 minuten lopen van het station.