U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

www.rinirikkert.nl

Engelen en gidsen

In alle culturen en in alle tijden vind je verhalen en afbeeldingen over bovenaardse wezens - in de bijbel 'engelen' genoemd. In de christelijke kerken mogen ze dan bijna vergeten zijn, de laatste decennia is de belangstelling ervoor in onze westerse wereld weer enorm gegroeid, al worden er soms andere namen aan gegeven. Heel boeiend allemaal! Dat resulteerde wat mij betreft in een uitgebreide bibliotheek van 'engelenboeken', maar vooral ook in het oefenen van persoonlijke contact met engelen en gidsen van het Licht. Ik leerde 'geïnspireerd schrijven' in de vorm van een soort 'vraag- en antwoordspel' waarin ik met mijn vragen kwam, en al luisterend de antwoorden opschreef: het was en is voor mij een prachtige vorm van gebed, niet alleen via woorden, maar ook via beelden en gevoelens en energie. 

Uit al die geschreven teksten van de afgelopen jaren heb ik voor jou een kleine selectie gemaakt, aan de hand van een aantal thema's rondom contact maken. Die vind je hieronder. 

De volgende thema's komen hier aan de orde:

1. Waar het contact mee begint…

2. Wat zeggen lichtgidsen over zichzelf?

3. Wat mag je verwachten?

4. Hoe kan je je voorbereiden op contact?

5. Met wie maak je contact, wat bedoelen we met 'lichtgidsen'?

6. Hoe maak je contact?

7. Hoe versterk je contact?

8. wat kan contact hinderen/tegenhouden?

 

 

Link eerste thema; 'Waar het mee begint''>