U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

www.rinirikkert.nl

Engelen en gidsen

Sinds ik jaren geleden in contact kwam met Jacquelyne Ellis en bij haar in de leer ging, is er een hele nieuwe 'wereld' voor me open gegaan. Eerst door wat zij me vertelde, maar daarna ook door er veel over te lezen, en vooral door het oefenen in persoonlijke contact met engelen en gidsen van het Licht. Ik leerde channelen (berichten van Lichtgidsen ontvangen en doorgeven - in de volgende bladzijden zal je ze geregeld aantreffen) en samen met anderen bij maandelijkse geleide meditaties niet alleen via woorden, maar ook via beelden en gevoelens en energie verbinding met de gidsen van het licht aan te gaan. 

Bij de 'activiteiten' vind je nog meer mogelijkheden om samen aan het werk te gaan met jouw gidsen, bijvoorbeeld een workshop 'nader kennismaken met je beschermengel'

Wil je graag wat meer algemene informatie? De volgende thema's komen nu op deze website aan de orde:

Waar het mee begint…

Wat zeggen lichtgidsen over zichzelf?

Wat mag je verwachten?

Hoe kan je je voorbereiden op contact?

Met wie maak je contact, wat bedoelen we met 'lichtgidsen'?

Hoe maak je contact?

Hoe versterk je contact?

wat kan contact hinderen/tegenhouden?

Veel plezier ermee, en mocht je nog andere vragen hebben, dan kan je me altijd mailen. Meedoen met de maandelijkse meditatie kan ook, of een persoonlijke afspraak maken. Welkom!