U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

www.rinirikkert.nl

Workshop 'Nader kennismaken met je beschermengel'

 

Misschien heb je één of meer bijzondere ervaringen gehad, waarbij je zeker wist: 'hier was een gids of beschermengel van Hogerhand aan het werk, wat fantastisch!' Als het liefdevolle en blijde gevoel dan weer wat was weggeëbd ging je weer twijfelen. Was het echt? Verbeeldde je je het niet? Iets dergelijks overkomt ook vaak mensen die naar de maandelijkse engelenmeditatie komen. Even is het er, in deze groep, op dit moment... maar dan?

Deze workshop wil je helpen om het bewuste contact met je gids of je beschermengel ook in je gewone dagelijkse leven te onderhouden en te verdiepen. Het kan je leven enorm verrijken, je helpen antwoorden te vinden, hulp, liefde en vreugde. Samenwerken met je gids of beschermengel - of welke naam jij ook maar wil geven aan een intieme vriend en helper uit Hogere Sferen - heeft vooral als doel om jou bij te staan bij je geestelijke groei, je ontwikkeling. Net als bij menselijke vriendschappen en liefdesbanden word je verwacht er ook zelf wat energie in te steken. We zullen dit in de workshop wat uitgebreider bespreken, we gaan ook zeker concreet oefenen en samen een meditatie doen - en er is ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

 

Belangstelling? Geef je alvast op, en zeg erbij welke dag/dagen van de week jou het beste uitkomen. De workshop is één dag van 10 tot 15.00 uur, in Ridderkerk of Dordrecht, vanaf maart 2018. Kosten: € 25,-