U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

www.rinirikkert.nl

Droom Jozef (Rembrandt)Droom Jozef (Rembrandt)CONTACT MET JE GIDS / BESCHERMENGEL

 

Een beschermengel. Veel mensen hebben wel vaag het idee dat er misschien zoiets zou kunnen zijn, en vaak hoort daar een verhaal, een persoonlijke ervaring bij. Anderen geloven er wel in, maar dat je er ook zomaar contact mee zou kunnen maken?! En weer anderen denken dat het van tweeën één is: óf je gebruikt je verstand, óf je gelooft in engelen. Ook als dominee, jarenlang  universitair getraind in oude talen, in vakken als filosofie, geschiedenis, ethiek, literatuurwetenschap... Ook als dominee moet je even slikken als je hardop gaat zeggen dat engelen deel uitmaken van jouw alledaagse aardse werkelijkheid. Dat geloof ik niet alleen, maar, veel belangrijker, dat ervaar ik ook zo. En het is inderdaad volgens mij van tweeën één, maar dan net even anders: óf je gebruikt alléén je verstand, maar dan blijft je kennis dienovereenkomstig beperkt tot deze aardse dimensie....

Óf je leert naast je verstand je intuïtie ontwikkelen, je verbeelding, je gevoel. Dat biedt de mogelijkheid om andere kennis, andere ervaringen op te doen - óók op het gebied van wat ik dan nu maar even het 'bovenaardse' noem.

 

Die kant ben ik dus al jaren geleden opgegaan. Met hulp van allerlei wijze mensen, veel zelfstudie, veel meditatie... En dat zal hopelijk nog lang zo doorgaan. Maar ondertussen kan ik op mijn beurt ook weer anderen helpen, door ze in contact te brengen met Hogerhand. Ik doe dat door samen met jou aan tafel achter de laptop te gaan zitten, en dan mezelf af te stemmen en te bidden om de aanwezigheid van jouw gids of beschermengel. Dan kan jij je vragen stellen, en typ ik of vertel ik wat er aan beelden, gevoelens en woorden bij me opkomen. Simpel, verrassend en doeltreffend. Moet je er 100% in geloven en alles maar voor zoete koek aannemen?! Zou ik niet doen. Altijd op je eigen oordeel af gaan. Tijdens zo'n sessie voelt het voor mij altijd alsof ik inderdaad in contact sta en dingen doorkrijg - maar ik besef ook: een tussenpersoon zorgt altijd voor ruis. Dus het mooiste is eigenlijk, om te leren zélf contact te maken. Dat begint met vertrouwen: vertrouwen in een Goddelijke lichtwereld, waar een gids, een beschermengel is, speciaal voor jou. Die gids wil niets liever dan bewust contact, om jou zo goed mogelijk te helpen.

 

Voor een afspraak - mail 

Wil je thuis oefenen in contact-maken? Dan kan deze link je daar misschien bij helpen...